Centar za socijalnu skrb Čakovec

Nalazite se ovdje: Home > Objave i natječaji

Objave i natječaji

 

 


 

OBAVIJEST

O SUFINANCIRANJU UDŽBENIKA ZA SREDNJE ŠKOLE

ZA KORISNIKE ZAJAMČENE MINIMALNE NAKNADE

 

Zahtjevi se podnose kod nadležnog dipl.soc.radnika odjela za novčane pomoći uredovnim danom, ponedjeljkom ili srijedom od 08,00 do 12,00 sati. (ne na odjelu jednokratnih pomoći)

Obavezno treba donijeti:

1. POTVRDU ŠKOLE iz koje se vidi da je učenik ove školske godine (2016/17.) upisan prvi puta u određeni razred, kao i trajanje programa za strukovne škole (3, 4 ili 5 godina).

2. IBAN tekućeg računa na koji se isplaćuju sredstva – najbolje zaštićeni  račun (ako su vam računi pod ovrhom/zablokirani)

- Ponavljači razreda nemaju pravo!

- Centar za socijalnu skrb kao i nadležna ministarstva NE SNOSE odgovornost ako korisnik dostavi IBAN tekućeg računa koji je pod OVRHOM ili ako, nakon što centar za socijalnu skrb dostavi podatke ministarstvu, naknadno dostavi podatke o zaštićenom računu.

 

Treba znati:

1. OIB učenika,

2. naziv škole,

3. Vrsta škole (gimnazija, 3,4 i 5-godišnja strukovna škola),

4. Razred koji pohađa, 5. OIB primatelja na čiji se račun isplaćuju sredstva,

6. IBAN tekućeg računa na koji se isplaćuju sredstva

7. Obrazac zahtjeva

 

 
OBAVIJEST

SREDNJE ŠKOLE 

 

Korisnici novčanog prava – zajamčene minimalne naknade, a čiji članovi su polaznici srednje škole u školskoj godini 2015/2016 ostvaruju pravo na sufinanciranje 50% iznosa potrebnih udžbenika za srednju školu od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Podaci o korisnicima se prikupljaju u Centru za socijalnu skrb Čakovec, J. Gotovca 9, ponedjeljkom i srijedom od 8 do 12 sati.

 Podaci za korisnike koji pripadaju podružnici Mursko Središće će se prikupljati u Podružnici Mursko Središće, Trg bana Jelačića 6, i to utorkom, četvrtkom i petkom od 8 do 12 sati.

Podaci za korisnike koji pripadaju podružnici Prelog će se prikupljati u Podružnici Prelog,  Kralja Zvonimira 9, i to ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 12 sati.

Mole se korisnici da pribave potrebne udžbenike i druge materijale, dok će se naknadno vršiti isplata sredstava od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta na neblokirane ili zaštićene račune korisnika.  Prilikom davanja zahtjeva za sufinanciranje udžbenika,  prikupljat će se i drugi potrebni podaci o korisnicima zajamčene minimalne naknade. 

 

 

 

 

OBAVIJEST

OSNOVNE ŠKOLE

 

Temeljem odluke Grada Čakovca i Međimurske županije o sufinanciranju nabave udžbenika i pripadajućih nastavnih sredstava za osnovne škole u Međimurskoj županiji učenici osnovnih škola imaju osigurane udžbenike za praćenje nastave u školskoj godini 2015/2016. Ostale potrebne materijale u obliku radnih bilježnica, radnih udžbenika  i slično roditelji djece trebaju nabaviti sami.

 

 

Izbornik

Ulaz

nach oben