URL: czss-ck.hr/?O_nama___Podru%C5%BEnica_Obiteljski_centar___Aktivnosti

Aktivnosti

 

Prosinac, 2017

 

 

Studeni, 2017


Listopad, 2017

 

 

 

 

 

Rujan, 2017


Kolovoz, 2017


Srpanj, 2017


Lipanj, 2017


Svibanj, 2017

 


Travanj, 2017


Ožujak, 2017


Veljača, 2017

 

Siječanj, 2017

Dragi korisnici,

Obavještavamo vas da su tijeku prijave za uključivanje u naše programe:


U Školu za roditelje „Promjene za sretnu obitelj“ mogu se     uključiti roditelji koji žele unaprijediti svoje roditeljske sposobnosti te saznati nešto više o odgoju djece i pozitivnim odgojnim       metodama.

 

 

Kroz program Roditelji u razvodu braka nastojimo upoznati roditelje koji prolaze ili su već prošli kroz postupak razvoda braka s samim tijekom tog postupka i s njegovim posljedicama stavljajući naglasak na osnaživanje (bivših) supružnika i njihovo osvještavanje o učincima razvoda braka na razvoj djece.

 

Program „BUDI MUŠKO, PROMIJENI SVIJET“ je preventivni program namijenjen mladićima koji su demonstrirali rizično, štetno ili kriminalno ponašanje. Cilj programa je usvajanje pozitivnih stavova o zdravlju, rodnoj ravnopravnosti i nenasilju. Program se provodi u suradnji s Organizacijom mladih Status M te uz potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

                                   

Program „TO NIJE LJUBAV “ je namijenjen mladima s ciljem prevencije nasilja u mladenačkim vezama. Kroz program se radi na osvješćivanju rodnih stereotipa u partnerskim odnosima, usvajaju se osnovna znanja o kvalitetnoj vezi, radi se na prepoznavanju nasilja u mladenačkim vezama i osvješćivanju njegovih posljedica te na poticanju odgovornog seksualnog ponašanja. Program se provodi u suradnji s Koordinacijskim odborom akcije "Grad Čakovec-prijatelj djece".